Vlakzeil voor aanhangwagen

Aanhangwagen dubbele as met vlakzeil op maat kleur karmijnrood

Aanhangwagen vlakzeilen op maat

Onze aanhangwagen vlakzeilen op maat hebben een vaste prijs voor de Weytens aanhangwagens die wij verkopen, zie onze prijslijst.

Het is steeds mogelijk voor uw aanhangwagen of andere toepassing ook een offerte te bekomen bij ons, neem hiervoor contact op. U kunt ook afbeeldingen van uw aanhangwagen of andere bijlages verzenden via het contactformulier.

Kleur naar keuze

Bij al onze vlakzeilen voor de aanhangwagen kunt u standaard het kleur kiezen zonder meerprijs. Veelal kiest men voor lichtgrijs, maar kleuren zoals blauw, rood, geel, groen zijn absoluut geen uitzondering.


Professioneel zeil

De aanhangwagen vlakzeilen worden gemaakt als professionele zeilen met een gewicht van 650 g/m². Tevens zijn de hoeken dubbel verstevigd en wordt het zowel gelast als deels gestikt.

Het is steeds mogelijk aanpassingen te voorzien aan het vlakzeil. Standaard voorzien wij uitsparingen voor het aanhangwagen ladderrek vooraan, zo kan dit blijven staan zelfs met gemonteerd vlakzeil. Het geheel blijft waterdicht.


Stappen plan

Volg enkele eenvoudige stappen voor het bevestigen van het vlakzeil of bache op de aanhangwagen, met behulp van de bijgeleverde elastieken.

Voorbeeld voor montage bache op dubbelas aanhangwagen type bakwagen.


Verzending

Het aanhangwagen vlakzeil of huifzeil kan ook per post verzonden worden. We kunnen indien gewenst telefonische ondersteuning verzorgen bij montage van het zeil.