Bij OTOO aanhangwagens te Zwevegem (nabij Kortrijk, West-Vlaanderen) kunt u terecht voor verschillende modellen van ongeremde aanhangwagens. Deze aanhangwagens voldoen aan alle wettelijke vereisten en zijn geschikt voor verkoop en gebruik in Europa.

De ongeremde aanhangwagens zijn geschikt voor rijbewijs B en worden geleverd met het wettelijk verplichte gelijkvormigheidsattest (MTM 750 KG).

Hieronder een overzicht van de types aanhangwagens die u bij ons kunt kopen. Klip op de gewenste aanhanger voor meer technische informatie en overzicht van de prijzen.


Bakwagen enkele as

Een bakwagen aanhangwagen met enkele as is een type trailer dat gebruikt wordt voor het vervoeren van goederen en ladingen. Deze aanhangwagen bestaat uit een rechthoekige bak die is gemonteerd op een enkele as met twee wielen. De bak is gemaakt van metaal, hout of kunststof en is vaak voorzien van een afneembare of kantelende achterklep voor gemakkelijke toegang tot de lading. Deze aanhangwagen is geschikt voor het transporteren van verschillende soorten lading, zoals meubels, bouwmaterialen, enz. Bakwagen enkele as aanhangers worden het vaakst gebruikt voor particuliere activiteiten omdat deze geen hoog draagvermogen nodig hebben.


Bakwagen enkele as met kipdissel

Een aanhangwagen met kipdissel heeft een mechanisme dat het mogelijk maakt om de lading naar achteren te kiepen, waardoor het lossen van de goederen vergemakkelijkt wordt. De kipdissel is een scharnierende dissel tussen de trekhaak van de auto en de aanhangwagen en maakt het kantelen van de aanhangwagen rond zijn wielas mogelijk. Dit type aanhangwagen kan worden gebruikt voor het vervoeren van verschillende soorten lading, zoals tuinafval, bouwmaterialen en oprijden van machines.


≫ Ik wil meer informatie over de enkelas optie kipdissel zoals afbeeldingen en technische info.


Bakwagen dubbele as

Een bakwagen aanhangwagen met dubbele as is een type trailer dat wordt gebruikt voor het transport van goederen en ladingen. Het bestaat uit een rechthoekige bak die is gemonteerd op een chassis met twee assen en vier wielen. De bak is meestal gemaakt van metaal, hout of kunststof en heeft vaak een afneembare achterklep voor gemakkelijke toegang tot de lading. Deze aanhanger is geschikt voor het transporteren van zware en grote ladingen. Bakwagen dubbele as aanhangers worden vaak gebruikt door transportbedrijven, verhuizers, en andere professionals die grote hoeveelheden goederen moeten vervoeren.


≫ Ik wil meer informatie over de tandemas zoals afbeeldingen en technische info.


Bagagewagen

Een bagagewagen is een aanhangwagen die is ontworpen om extra bagage en spullen te vervoeren tijdens het reizen. Deze aanhangers hebben meestal een laadruimte van verschillende groottes en zijn uitgerust met een deksel of klep om de inhoud te beschermen tegen weersinvloeden. Bagagewagens worden vaak gebruikt tijdens kampeertochten, verhuizingen, of bij het vervoeren van grote voorwerpen zoals fietsen of kano’s. Deze bagagewagens zijn er in verschillende maten, afhankelijk van de behoeften en het budget van de gebruiker.


≫ Ik wil meer informatie over de bagagewagen zoals afbeeldingen en technische info.


Plateauwagen dubbele as

Een plateauwagen aanhangwagen met dubbele as is een type trailer dat wordt gebruikt voor het transport van zware en grote ladingen. Het bestaat uit een vlakke laadvloer die is gemonteerd op een chassis met twee assen en vier wielen. De laadvloer kan worden gemaakt van hout of metaal en heeft vaak opstaande randen om te voorkomen dat de lading verschuift. Plateauwagen dubbele as aanhangers worden vaak gebruikt door bouwbedrijven, transportbedrijven, en andere professionals die grote hoeveelheden zware goederen moeten vervoeren.


≫ Ik wil meer informatie over deze plateauwagen zoals afbeeldingen, prijzen en technische informatie.


Plateauwagen dubbele as kipper

Gesloten aanhangwagen enkele of dubbele as

Een gesloten aanhangwagen is een type aanhangwagen dat ontworpen is om goederen veilig en beschermd te vervoeren. Het is volledig afgesloten en heeft een stevige buitenkant van metaal of kunststof. De aanhangwagen is voorzien van één of meerdere deuren waardoor goederen gemakkelijk ingeladen kunnen worden. Gesloten aanhangwagens worden vaak gebruikt door bedrijven voor het vervoeren van producten en materialen, maar kunnen ook door particulieren worden gebruikt voor het verplaatsen van spullen tijdens een verhuizing of vakantie.


≫ Ik wil meer informatie over de gesloten aanhangwagen zoals afbeeldingen en technische info.


Steigeraanhangwagen enkele as

Een steigeraanhangwagen is een speciale aanhanger waarmee steigers en steigermateriaal vervoerd kunnen worden. De aanhanger heeft een open laadbak en een frame waarop de steigerdelen en accessoires bevestigd kunnen worden. Steigeraanhangwagens zijn er in verschillende maten, afhankelijk van de grootte van de steiger en de hoeveelheid materiaal. Ze zijn handig voor bouwbedrijven, schilders en andere professionals die regelmatig steigers op locatie moeten opzetten en afbreken.


Ga naar onze webpagina van steigeraanhangwagens voor meer afbeeldingen en technische informatie.


Mini-transporter enkele of dubbele as

Inhoud…


≫ Ik wil meer informatie over de multitrailer enkele as zoals afbeeldingen en technische info.

≫ Ik wil meer informatie over de multitrailer dubbele as zoals afbeeldingen en technische info.