Ideaal voor op vakantie te gaan, te vissen tijdens het weekend, verhuizen van klein materieel of DJ sets, opslag van werk materieel, service wagen enz.

Een kwalitatieve bagage wagen is een must als je vaak reist met een groot gezin, of als je materiaal op verplaatsing gemakkelijk toegankelijk moet zijn terwijl alles droog blijft. Deze aanhanger kan beveiligd worden tegen diefstal van de inhoud met je eigen hangsloten.


Gehomologeerde bagage aanhangwagen

De bagage aanhanger wordt geleverd met het wettelijk verplichte gelijkvormigheidsattest, een gecertificeerde koppeling en kwalitatieve verlichting met een 13-pins aansluiting.

Bruine en witte uitvoering

De bagagewagen wordt standaard voorzien van bruine betonplex beplating, maar kan optioneel voorzien worden van witte panelen.


Gemakkelijk grote items via het bagagedeksel opbergen

Het bovenste deksel kan gekanteld worden om de grootste items in de bagagewagen te laden. Het deksel wordt omhoog gehouden met een extra stalen profiel dat opgeborgen kan worden in de bagagewagen in een reeds voorziene houder.

Indien nodig kan het bagagedeksel ook volledig afgenomen worden, deze haakt – net zoals de achterklep – op 3 scharnieren waarvan het afgeschoven kan worden. Het deksel wordt afgesloten met 2 spansluitingen, deze kunnen met een eigen (hang)slot beveiligd worden tegen diefstal of openen van het deksel.
Gemakkelijk lange items via de achterklep inladen of schuiven

Zware artikelen of bagage kan via de achterklep aan de achterzijde van de remork ingeladen worden. Dit achterste bord kan kantelen via de voorziene scharnieren, en zelfs afgenomen worden om volledige toegang te hebben tot de bagagewagen. De achterklep wordt afgesloten met 2 spansluitingen, die met een eigen (hang)slot kunnen worden afgesloten tegen diefstal.
Fietsen transporteren

Op de bovenzijde van het bagagedeksel is een stevige constructie van stalen profielen (20x20mm) voorzien. Hierop kunt u een extra dakkoffer (van bv. uw auto), een grote ingepakte tent, of zelfs eventueel fietsendragers monteren voor nog meer transport capaciteit.
Perfect voor auto’s met een kleine koffer en elektrische voertuigen!

Vanwege de robuuste uitvoeren, maar nog steeds een laag ledig gewicht, is deze bagagewagen perfect voor wie met het ganse gezin op reis wil gaan, maar geen bestelwagen of camionette heeft. Met een volume tot 1400 liter kan je hier alles in kwijt.


Optie hoes voor bagagewagen

Staat de bagagewagen vaak buiten wanneer u niet op vakantie bent? Kies dan voor de optie hoes en bescherm je bagagewagen tegen regen, wind, storm en hevige zon.


Technische informatie bagagewagen

Uitvoering150 x 100 cm175 x 100 cm200 x 100 cm
Bruto | MTM750 KG750 KG750 KG
Netto | ledig gewicht184 KG197 KG209 KG
Tarra | max. belading566 KG553 KG541 KG
Binnenmaat: lengte148 cm173 cm198 cm
Binnenmaat: breedte96.5 cm
Binnenmaat: hoogte64.5 cm
Buitenmaat bak: lengte150 cm175 cm199 cm
Buitenmaat bak: breedte– cm– cm– cm
Imperiaal: lengte151 cm– cm203 cm
Imperiaal: breedte104.5 cm
Totale lengte269 cm292 cm317 cm
Totale breedte143 cm
Totale hoogte126 cm
VeringTorsieas 1050 KG
Wielen2x 13 inch
VelgGelakte stalen velg, steek 4 x 100mm, ET 30
BandKargoTrail/KargoMax 155/80 R13 draagvermogen 500 KG

Prijzen ongeremde bagagewagens

Hieronder de prijzen van de bagagewagen MTM 750KG geschikt voor rijbewijs B. Op de prijslijst vindt u ook de prijs voor de verschillende uitvoeringen (lengte 100, 150 en 200cm) alsook de andere beschikbare aanhanger modellen bij ons.


Handleiding

Download de handleiding voor de VDM bagagewagen hier: VDM Trailers handleiding