Ook wanneer je aanhangwagen merk Weytens (fabrikant Intertrailer NV) reeds enkele vele jaren oud begint is, is het nog steeds niet te laat om accessoires zoals loofnetten aan te schaffen!

Met dit traliewerk als toebehoren kunt u dan gemakkelijk snoeiafval of overig tuinafval afvoeren naar het containerpark.Deze klant kocht zopas een nieuwe set loofrekken voor bovenop deze Weytens plateau (bak-boven-wielen) aanhangwagen die al een goedgevulde carrière achter zich heeft…


Loofrek op maat voor Weytens en VDM Trailers

Bij OTOO aanhangwagens bieden wij speciale loofrekken op maat aan voor deze Weytens aanhangwagen, deze set loofnetten is kantelbaar en verstevigd. De netten worden vastgehouden en aan elkaar gekoppeld met de spansluitingen die daarop gemonteerd zijn. De hoekpalen zijn los afneembaar.

Dit type loofnet is niet standaard verkrijgbaar bij Weytens of VDM Trailers, wel bij OTOO aanhangwagens te Moen.Chassis Weytens remorque

Aangezien de kokerprofielen en algemene maten niet gewijzigd zijn over de jaren heen kunt u dus zonder probleem aanhangwagen toebehoren wisselen tussen ‘oude’ en ‘nieuwe’ Weytens of VDM aanhangwagens.

Categories: Onderdelen

0 Comments

Geef een reactie